800 g brokolių (šaldytų),
400 g vištienos krūtinėlės,
100 g kukurūzų krakmolo,
200 g miltų,
2 kiaušinių,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukšto vyno acto,
1 šaukšto medaus,
druskos,
pipirų.
P a d a ž u i:
100 g lydyto sūrio,
60 ml grietinėlės,
pusės šaukštelio ciberžolių,
žiupsnelio džiovintų kalendrų,
20-30 g skrudintų sezamų.
K e p i m u i:
1 litro saulėgrąžų aliejaus.
G a r n y r u i:
200 g ilgagrūdžių ryžių.
GAMINIMAS:
Mėsą nuplaukite, supjaustykite didesniais kubeliais, pamarinuokite medaus ir vyno acto marinate. Brokolius nuplaukite, apvirkite pasūdytame vandenyje. Išgriebkite koštuvu ir nuvarvinkite. Trynius, 300 ml vandens, kukurūzų krakmolą ir miltus gerai išplakite, pasūdykite, sudėkite išplaktus baltymus.
Daržoves ir mėsą pamirkykite tešloje ir kepkite, kol įgaus aukso spalvą. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite. Padažas: sūrį ištirpinkite kartu su grietinėle ir druska pagal skonį, jo mišinį sumaišykite su ciberžolėmis, sezamu ir kalendromis. Padažą patiekite su tešloje išvirtais brokoliais, vištiena ir virtais ryžiais.