Marinatas jautienos ir veršienos lauko kepsniams receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinatas jautienos ir veršienos lauko kepsniams


INGREDIENTAI:

400 ml marinato (užtenka 1 kg mėsos),
2 morkos,
poras,
šaukštas juodųjų pipirų grūdelių,
6 kadagių uogos,
3-4 laurų lapai,
2 šaukštai cukraus,
100 ml alyvuogių aliejaus,
50 ml raudonojo vyno acto,
200 ml raudonojo vyno.


GAMINIMAS:

Morkas nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Porą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Pipirus ir kadagių uogas sugrūskite. Daržoves, pipirų, kadagių uogas, laurų lapus, cukrų dubenyje sumaišykite su aliejumi, actu ir vynu.

Sudėkite mėsą, išmaišykite ir uždengus folija palikite šaltai. Mėsa turėtų marinuotis mažiausiai dieną, ilgiausiai 4-5 dienas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668