(4 asmenims)
2 avokadai,
pusės citrinos sultys,
po 2 šaukštus raudonųjų ir
juodųjų ikrų,
2 šaukštai tepamojo lydyto sūrelio,
2 šaukštai varškės,
pipirų ir
druskos pagal skonį,
žalumynų papuošti.
GAMINIMAS:
Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kaulus ir išskobkite minkštimą. Avokadų minkštimą apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Į trintuvą sudėkite avokadų minkštimą, varškę, lydytą sūrelį ir paskaninę pipirais bei druska sutrinkite į vientisą masę. Avokadų masę padalykite pusiau, į vieną jos dalį sudėkite raudonuosius ikrus (pasilikite papuošti).
Į kitą sudėkite juoduosius ikrus(taip pat pasilikite papuošti).Atsargiai sumaišykite ir sudėkite paruoštą avokadų masę į avokadų žievės indelius. Ant viršaus uždėkite raudonųjų, juodųjų ikrų ir papuoškite žalumynais. Šiam užkandžiui galima naudoti ir vienos rūšies ikrus-tik raudonuosius ar tik juoduosius.