Kepenėlės su šalavijais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenėlės su šalavijais


INGREDIENTAI:

Apie 400-500 g veršienos kepenėlių,
kelių gabalėlių vytinto kumpio,
kelių lapelių šalavijų,
aliejaus,
pipirų,
druskos,
200-250 g "Risotto" ryžių,
žiupsnelio šafranų,
apie 1/2 l sultinio,
40-50 g tarkuoto parmezano.


GAMINIMAS:

Kepenėles supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, apibarstykite prieskoniais, ant viršaus uždėkite po šalavijų lapelį, kumpio griežinėlį ir persmelkite mediniu pagaliuku. Kepkite keptuvėje po 4-5 minutes iš abiejų pusių.

Ryžius užpilkite sultiniu ir virkite ant labai mažos ugnies, kol suminkštės. Verdant įberkite šafranų ir kitų prieskonių. Kai ryžiai išvirs, įmaišykite tarkuotą parmezaną. Į lėkštę dėkite ryžių, o ant jų viršaus-kepenėles.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668