Apie 400-500 g veršienos kepenėlių,
kelių gabalėlių vytinto kumpio,
kelių lapelių šalavijų,
aliejaus,
pipirų,
druskos,
200-250 g "Risotto" ryžių,
žiupsnelio šafranų,
apie 1/2 l sultinio,
40-50 g tarkuoto parmezano.
GAMINIMAS:
Kepenėles supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, apibarstykite prieskoniais, ant viršaus uždėkite po šalavijų lapelį, kumpio griežinėlį ir persmelkite mediniu pagaliuku. Kepkite keptuvėje po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
Ryžius užpilkite sultiniu ir virkite ant labai mažos ugnies, kol suminkštės. Verdant įberkite šafranų ir kitų prieskonių. Kai ryžiai išvirs, įmaišykite tarkuotą parmezaną. Į lėkštę dėkite ryžių, o ant jų viršaus-kepenėles.