Upėtakių ir šoninės iešmeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakių ir šoninės iešmeliai


INGREDIENTAI:

1/2 kilogramo lašišinių upėtakių filė,
200 g šoninės,
2 raudonųjų svogūnų,
1 žaliosios citrinos sulčių,
šaukštelio medaus,
šaukštelio austrių padažo,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Citrinos sultis, medų, austrių padažą ir pipirus sumaišykite. Upėtakių filė supjaustykite kubeliais ir, užpylę juos marinatu, truputį palaikykite. Žuvų gabalėlius apvyniokite šoninės juostelėmis ir suverkite ant vandenyje pamirkytų medinių iešmelių.

Svogūnus supjaustykite į keturias dalis ir suverkite ant iešmelių. Kepkite 15 minučių ant grotelių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668