Serbiškas karbonadas receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Serbiškas karbonadas


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai karbonado,
350 g ryžių,
10 žaliosios paprikos ankščių,
750 g pomidorų,
svogūnas,
pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:

Ant patepto aliejumi didelio troškintuvo dugno dėti sluoksnį nuplautų ryžių, ant jų - juostelėmis pjaustytos paprikos, pomidorų skilteles (pomidorus nuplikinti ir nulupti), žiedeliais supjaustytą svogūną. Vėl dėti ryžių sluoksnį, ant jų - daržovių. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti druska, pipirais. Ant viršaus sudėti išmuštus ir pasūdytus karbonadus. Užpilti ketvirtadaliu stiklinės vandens, trupučiu aliejaus. Uždengti ir troškinti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje 2 val. Baigiant atidengti, kad mėsa truputį paskrustų.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668