Jautienos muštinukai su džiovintais grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos muštinukai su džiovintais grybais


INGREDIENTAI:

750g jautienos be kaulų,
svogūnas,
4 džiovinti grybai,
stiklinė raudono vyno,
1,5 stiklinės sultinio,
50g kumpio,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti keletą valandų. Džiovintus grybus pamirkyti šaltame vandenyje (iš vakaro). Po to, tame pačiame vandenyje išvirti. Mėsą ištraukti iš marinato, supjaustyti, išmušti ir kepti taukuose. Sudėti į troškintuvą, suberti juostelėmis pjaustytus grybus, supilti grybų sultinį, marinatą, įberti druskos, pipirų, pjaustyto kumpio. Troškinti, kol mėsa suminkštės. Jei sultinys išgaruos - įpilti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668