Riešutinės tūtelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Riešutinės tūtelės


INGREDIENTAI:

225 g minkšto sviesto ir dar vieno šaukštelio,
1,25 stiklinės cukraus,
225 g grietininio sūrio (tinkamiausia PHiladelphia),
3 stiklinių miltų,
4 stiklinių graikinių riešutų branduolių,
0,5 stiklinės riebaus pieno,
vanilinio cukraus,
žiupsnelio druskos,
cukraus miltelių.


GAMINIMAS:

Virtuviniu kombainu suplakite sviestą su sūriu iki vienalytės masės. Suberkite miltus ir išplakite. Tešlą padalykite į 4 dalis. Ją iškočiokite ir išpjaukite skritulius. Riešutus smulkiai sukapokite. Į juos įdėkite šaukštelį minkšto sviesto, įberkite stiklinę cukraus, supilkite pieną, suberkite vanilinį cukraus ir žiupsnelį druskos.

Viską išmaišykite. Kiekvieną iškočiokite tešlos skritulį supjaustykite į 12 trikampių, ant jų dėkite riešutinio įdaro. Iš kiekvieno susukite tūtelę, pradėdami nuo plataus galo. Tūteles sudėkite į sviestu išteptą kepimo skardą ir pašaukite į 160 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 35-40 min., kol gražiai parus. Atvėsinkite ir apibarstykite miltiniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668