225 g minkšto sviesto ir dar vieno šaukštelio,
1,25 stiklinės cukraus,
225 g grietininio sūrio (tinkamiausia PHiladelphia),
3 stiklinių miltų,
4 stiklinių graikinių riešutų branduolių,
0,5 stiklinės riebaus pieno,
vanilinio cukraus,
žiupsnelio druskos,
cukraus miltelių.
GAMINIMAS:
Virtuviniu kombainu suplakite sviestą su sūriu iki vienalytės masės. Suberkite miltus ir išplakite. Tešlą padalykite į 4 dalis. Ją iškočiokite ir išpjaukite skritulius. Riešutus smulkiai sukapokite. Į juos įdėkite šaukštelį minkšto sviesto, įberkite stiklinę cukraus, supilkite pieną, suberkite vanilinį cukraus ir žiupsnelį druskos.
Viską išmaišykite. Kiekvieną iškočiokite tešlos skritulį supjaustykite į 12 trikampių, ant jų dėkite riešutinio įdaro. Iš kiekvieno susukite tūtelę, pradėdami nuo plataus galo. Tūteles sudėkite į sviestu išteptą kepimo skardą ir pašaukite į 160 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 35-40 min., kol gražiai parus. Atvėsinkite ir apibarstykite miltiniu cukrumi.