Pavasarinės saulutės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pavasarinės saulutės


INGREDIENTAI:

100 g sviesto,
6 šaukštų cukraus,
1 kiaušinio,
1 šaukšto pieno,
250 g miltų,
180 g miltinio cukraus,
3 šaukštų citrinų sulčių,
konservuotų abrikosų puselių.


GAMINIMAS:

Sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną. Į paruoštą mišinį berkite persijotus miltus ir išminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite 5 mm storio tešlos lakštą. Formele išspauskite nedidelius apskritimus. Skardą patepkite sviestu, išklokite kepimo popieriumi, išdėliokite tešlos apskritimus.

Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 10 min. Abrikosų puseles nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Glazūra: sumaišykite miltinį cukrų su citrinų sultimis. Atvėsintus sausainius aptepkite paruošta glazūra, viršuje dėkite po abrikoso puselę, palaukite, kol glazūra sustings.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668