V a r š k ė s sluoksniui:
500 ml grietinėlės (38 proc.),
4 šaukštelių cukraus,
1 pakelio vanilinio pudingo,
2 šaukštų šokolado drožlių,
750 g vienalytės varškės masės (galima naudoti maskarponės sūrį),
14 g želatinos,
0,5 stiklinės pieno.
Ž e l ė s sluoksniui:
2 pakelių vaisinės želės (geriau raudonos spalvos),
pagal skonį vaisių, uogų (gali būti iš konservų).
GAMINIMAS:
Supjaustykite gabalėliais vaisius, sluoksniu sudėkite į formos dugną. Želę paruoškite taip, kaip nurodyta ant pakuotės (patartina pilti mažiau skysčio-vandens arba konservuotų vaisių sulčių), užpilkite vaisius ir pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės pieno ir palaukite, kol išbrinks. Suplakite plakikliu grietinėlės, cukraus, pudingo miltelių, šokolado drožlių mišinį, sudėkite varškės masę ir viską permaišykite plakikliu, nustatę žemiausią padalą.
Išbrinkusią želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir pildami plona srovele įmaišykite į varškės mišinį. Tolygiai paskleiskite varškės kremą ant sustingusios vaisinės želės. Šaldykite 3-4 val., kol skanėstas gerai sustings.