Tešla:
200 g miltų,
250 g liesos varškės,
50 g margarino
Įdaras:
5 kiaušiniai,
mažas indelis pomidorų pastos,
ryšulėlis krapų,
svogūnas,
pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Miltus ir margariną išmaišyti, sudėti permaltą varškę, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Ją iškočioti iki 3 mm storio, stikline išspausti skritulius. 4 kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, supjaustyti, sudėti pomidorų pastą, smulkintus krapus, pakepintą svogūną. Gerai išmaišyti, įmušti žalią kiaušinį, įberti druskos, pipirų. Šį įdarą uždėti ant tešlos skritulių, kraštus kruopščiai sulipdyti. Dėti į gerai įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol pagels. Patiekti su daržovėmis.