Karpis su riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karpis su riešutais


INGREDIENTAI:

1 karpio (apie 1 kg),
1 šaukšto sviesto,
0,5 stiklinės graikinių riešutų branduolių,
1 nedidelio granato,
2 svogūnų,
3 gvazdikėlių,
1/4 šaukštelio cinamono,
1-2 šaukštų miltų,
maltų raudonųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Karpį nuskuskite, išdorokite, gerai išplaukite, nusausinkite ir pasūdykite iš vidaus. Įdaras: granatą perpjaukite, išimkite sėklas. Svogūnus supjaustykite stambiais gabaliukais, dėkite į smulkintuvo indą kartu su graikiniais riešutais ir susmulkinkite. Į riešutų masę dėkite gvazdikėlių, cinamono ir raudonųjų pipirų.

Granatų sėklas sumaišykite su paruošta mase. Paruoštu faršu įdarykite karpį. Kepimo indą gausiai ištepkite riebalais, apibarstykite miltais. Į jį dėkite karpį, apibarstykite miltais ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 35-40 min. Kai žuvis paskrus, uodegą apvyniokite folija, patepta aliejumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668