3 šaukštelių aitriosios paprikos padažo,
1 citrinos sulčių ir
tarkuotos žievelės,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
4 šaukštų smulkintų mėtų šakelių,
2 šaukštų medaus,
4 vištų krūtinėlių,
1 gūžės salotų lapų,
70 g konservuotų svogūnėlių.
Grietinėlės p a d a ž u i:
100 ml grietinėlės,
1 česnako skiltelės,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
3 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
1/2 citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Pirmiausia paruoškite vištienos padažą: dubenyje sumaišykite aitriosios paprikos padažą su citrinų sultimis, tarkuota citrinos žievele, aliejumi, mėtomis ir medumi. Į paruoštą padažą sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytą vištieną, keletą minučių vištieną palaikykite padaže ir kepkite keptuvėje apie 20 minučių.
Salotas išdėliokite lėkštėje, ant jų dėkite vištienos gabaliukus, svogūnėlius ir patiekite į stalą su paruoštu grietinėlės padažu, kuriam sumaišykite visus šiam padažui skirtus produktus.