Cezario salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Cezario salotos


INGREDIENTAI:

3 šaukštelių aitriosios paprikos padažo,
1 citrinos sulčių ir
tarkuotos žievelės,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
4 šaukštų smulkintų mėtų šakelių,
2 šaukštų medaus,
4 vištų krūtinėlių,
1 gūžės salotų lapų,
70 g konservuotų svogūnėlių.

Grietinėlės p a d a ž u i:
100 ml grietinėlės,
1 česnako skiltelės,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
3 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
1/2 citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Pirmiausia paruoškite vištienos padažą: dubenyje sumaišykite aitriosios paprikos padažą su citrinų sultimis, tarkuota citrinos žievele, aliejumi, mėtomis ir medumi. Į paruoštą padažą sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytą vištieną, keletą minučių vištieną palaikykite padaže ir kepkite keptuvėje apie 20 minučių.

Salotas išdėliokite lėkštėje, ant jų dėkite vištienos gabaliukus, svogūnėlius ir patiekite į stalą su paruoštu grietinėlės padažu, kuriam sumaišykite visus šiam padažui skirtus produktus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668