3 kiaušinių,
10 g džiovintų baravykų,
25 g svogūnų,
10 g sviesto,
15 g majonezo,
5 g aštraus padažo,
15 g grietinės,
šiek tiek žalumynų,
marinuotų grybukų papuošti.
GAMINIMAS:
Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite, bukąjį galą nurėžkite (kad stovėtų). Šaukšteliu išskobkite trynius. Svogūnus smulkiai sukapokite ir iki geltonumo pakepinkite pusėje porcijos sviesto. Išmirkytus švarius grybus išvirkite, smulkiai sukapokite.
Pakepinkite likusiame svieste, tuomet sumaišykite su svogūnais ir kapotais tryniais. Gautu mišiniu įdarykite kiaušinių baltymus. Kimštus kiaušinius pašlakstykite grietinės, majonezo ir aštraus padažo mišiniu, papuoškite žalumynais, marinuotais grybukais.