Kopūsto galva,
6 pievagrybiai,
3-4 pomidorai,
petražolių,
morka,
1/4 žiedinio kopūsto,
2 saliero šakelės,
paprikos ankštis,
2 svogūnai,
žalių žirnelių (šviežių),
dešros (nebūtinai),
šaukštas sultinio koncentrato,
maltos paprikos (saldžios arba
aštrios),
kmynų,
pipirų,
čiobrelių,
druskos.
GAMINIMAS:
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste. Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną. Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais. Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l. vandens, sultinio koncentratu, sudėti grybus ir troškinti, kol daržovės suminkštės. Baigiant suberti prieskonius, keptą dešrą.