Austriškas vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Austriškas vyniotinis


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
300 g miltų,
kiaušinis,
šaukštas aliejaus,
šaukštelis acto,
žiupsnelis druskos.

Į d a r u i:
750 g obuolių,
3 šaukštai razinų,
4 šaukštai cukraus pudros,
4 šaukštai džiūvėsėlių,
6 šaukštai sviesto.


GAMINIMAS:

Į dubenį sudėkite visus tešlai skirtus produktus, įpilkite pusę stiklinės vandens ir užminkykite kietą tešlą (kaip virtiniams). Ją suspauskite į kamuoliuką, padėkite ant miltais pabarstytos lentos, užvožkite pašildytu dubeniu ir palikite 1 val., kad tešla pasidarytų tąsi.

Paruoškite įdarą: nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis ir sumaišykite su razinomis bei cukraus pudra. Tešlą labai plonai iškočiokite ir dar truputį palaikykite, kad apdžiūtų. Tada patepkite 4 šaukštais tirpinto sviesto, apibarstykite džiūvėsėliais, paskleiskite įdarą ir suvyniokite į volelį.

Aštriu peiliu supjaustykite norimo storio griežinėliais, sudėkite į skardą, aptepkite likusiu sviestu ir kepkite 220 laipsnių karštumo orkaitėje 25 min. Vyniotinio galima ir nepjaustyti. Tuomet jį reiktų kepti 35 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668