Vidutinio dydžio svogūnas,
150 g fermentinio sūrio,
1-2 kietai išvirti vištų kiaušiniai,
šaukštas majonezo arba grietinės,
šaukštelis (arba pagal skonį) garstyčių,
duonos (baltos arba juodos),
sviesto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite keptuvėje su trupučiu sviesto. Sutarkuokite sūrį ir virtus kiaušinius. Sumaišykite svogūnus, susmulkintus kiaušinius ir pusę sutarkuoto sūrio su majonezu (grietine), garstyčiomis ir prieskoniais.
Duonos riekeles aptepkite sviestu ir uždėkite ant jų paruoštos masės. Apiberkite likusiu sūriu. Sumuštinius sudėkite į skardą ir pašaukite 3-5 min. į karštą orkaitę.