Obuolienė su imbierais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolienė su imbierais


INGREDIENTAI:

1 kg obuolių (geriausia-antaninių),
600 g cukraus,
200 g susmulkintų šviežių imbierų.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Į puodą įpilkite stiklinę vandens, suberkite cukrų ir maišant užvirinkite. Į verdantį sirupą suberkite obuolių skilteles, tarkuotus imbierus ir maišant virkite, kol masė sutirštės. Gatavą obuolienė sukrėskite į iškaitintus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Keli šaukšteliai šio skanėsto pravers labai sušalus, suskaudus gerklei. Imbierai-aštrus prieskonis, tad jei norite pikantiško skonio obuolienės, kurią galėtumėte kabinti šaukštais, dėkite jų perpus mažiau.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668