300 g virto kumpio, supjaustyto kubeliais,
po 1 vidutinio dydžio žiedinį kopūstą,
brokolį,
300 g Goudos sūrio, supjaustyto kubeliais,
2 raudonų saldžiųjų paprikų,
1 skardinės konservuotų kukurūzų,
1 stiklinės šviežių cukrinių žirnelių,
250 g salotų majonezo,
po žiupsnelį druskos bei šviežiai maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Žiedinio kopūsto ir brokolio gūžes nuskabykite, išskirstykite smulkesniais žiedynėliais ir išvirkite sūdytame vandenyje. Išvirusius perpilkite labai šaltu vandeniu ir atvėsinkite. Šaltas daržoves atsargiai sumaišykite su kumpiu, sūriu, susmulkinta paprika, nusunktais kukurūzais, žirneliais ir majonezu.
Pagardinkite druska, pipirais ir maždaug 4 val. palikite vėsioje vietoje. Kiekvienos rūšies kopūstus galima virti atskiruose puoduose-tuomet spalvos bus gražesnės.