1 šaukšto aliejaus,
450 g jautienos filė,
2 aitriųjų pipirų,
1 poro,
2 česnako skiltelių,
5 cm imbiero šaknies,
200 g pupelių,
1 šaukštelio kalendrų,
1 kelmelio salotų.
U ž p i l u i:
2 citrinų sulčių ir
tarkuotos žievelės,
6 šaukštų alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite juostelėmis pjaustytą jautienos filė, griežinėliais pjaustytą aitriųjų pipirą ir kepkite 2 min. ant didelės ugnies. Po to nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Dubenyje sumaišykite griežinėliais pjaustytą svogūną.
Smulkiai pjaustytą imbierą, virtas pupeles ir kalendros prieskonius. Inde sumaišykite užpilui skirtus produktus. Į lėkštę dėkite salotų lapus, ant jų-pupeles su prieskoniais, jautienos juosteles, apšlakstykite paruoštu užpilu ir patiekite į stalą.