2 baklažanai,
6 skiltelės česnakų,
šaukštas tarkuotų imbierų šaknų,
aitriųjų paprikų,
saulėgrąžų aliejaus,
svogūnų laiškų.
P a d a ž u i:
4 šaukštai sojų padažo,
2,5 šaukšto cukraus,
2 šaukštai citrinų sulčių,
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
3 šaukštai vandens,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Baklažanus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais ir pakepkite su aliejumi, kol suminkštės. Tada nukelkite nuo ugnies ir sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejaus perteklius. Dubenėlyje išmaišykite sojų padažą, cukrų, citrinų sultis, vandenį, druską, pipirus ir aliejų.
Tada į padažą įmaišykite susmulkintų česnakų, aitriųjų paprikų ir svogūnų laiškų, tarkuotų imbierų ir supilkite į keptuvę. Troškinkite 3 minutes. Baklažanus sudėkite į lėkštę ir apliekite paruoštu padažu.