500 g lašišos filė,
5 šaukštų aliejaus,
0,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
druskos, pipirų,
350 g pomidorų,
1 skiltelės česnako,
1 geltonos paprikos,
svogūnų laiškų,
salotų gūžės,
100 g varškės.
GAMINIMAS:
Sumaišykite 3 šaukštus aliejaus, citrinų žievelę, druską. Šiuo mišiniu aptepkite žuvies filė ir šiek tiek pamarinuokite. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Papriką išvalykite ir supjaustykite juostelėmis. Svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais. Įkaitinkite likusį aliejų ir apkepkite papriką su svogūnų laiškais.
Įdėkite išspaustą česnaką, kartu šiek tiek apkepkite. Sudėkite pomidorus, žuvį ir troškinkite 10 min. Salotų lapus supjaustykite juostomis. Žuvį išimkite iš keptuvės. Į daržoves įmaišykite varškę, įberkite druskos, pipirų, sudėkite salotas ir šiek tiek apkepkite. Žuvį supjaustykite gabaliukais ir patiekite su salotomis.