Trinta žaliųjų žirnelių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta žaliųjų žirnelių sriuba


INGREDIENTAI:

Šaukštas aliejaus,
3 vidutinio dydžio porai,
200 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
850 ml tirpaus vištienos sultinio,
150 g rūkyto kumpio,
2 šaukštai susmulkintų šviežių mėtų lapelių,
150 ml grietinėlės.


GAMINIMAS:

Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir pakepinkite griežinėliais supjaustytus porus (apie 8 min.). Suberkite žirnelius, supilkite sultinį ir užvirinkite. Uždenkite puodą, sumažinkite ugnį ir virkite 15 min. Šiek tiek praaušusią sriubą sutrinkite maišikliu.

Supilkite atgal į puodą, sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytą kumpį, susmulkintus mėtų lapelius ir maišant užvirinkite. Patiekiant sriubą į kiekvieną lėkštę įpilkite po kelis šaukštus grietinėlės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668