100 g garbanotų salotų,
100 g rūkyto tuno,
200 g rūkytos lašišos,
1 greipfruto,
1 avokado,
1/2 granato,
2 citrinų,
1/2 aitriojo pipiro,
alyvų aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Nulupkite avokadą, supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Salotas nuplaukite ir suplėšykite. Lašišą supjaustykite kubeliais, tuną juostelėmis. Salotas berkite į indą, išdėliokite žuvį ir avokadą.
Pabarstykite granatų sėklomis. Greipfrutą nulupkite, išskaidykite skiltelėmis, nulupkite plėveles, perpjaukite pusiau ir sudėkite ant salotų. Pipirą išvalykite, susmulkinkite ir suberkite į salotinę. Išspaustas citrinų sultis sumaišykite su šlakeliu aliejaus, druska, pipirais ir apliekite paruoštas salotas prieš patiekiant į stalą.