Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su grybais


INGREDIENTAI:

300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
750 g grybų,
2 salierų lapkočiai,
česnako skiltelė,
4 šaukštai aliejaus,
3 šaukštai grietinėlės,
kiaušinis,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Grybus apvirkite, nupilkite vandenį ir smulkiai supjaustykite. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėkite susmulkintus salierus, grybus, truputį pakepinkite ir supilkite su kiaušiniu išplaktą grietinę. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, grūstais česnakais.

Šiek tiek atšilusios tešlos lakštą patepkite aliejumi, paskleiskite grybų įdarą, susukite ir maždaug 35 min. kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Vyniotinis skanus ir karštas, ir šaltas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668