8 blynai,
300-400 g maltos mėsos,
0,5 stiklinės virtų ryžių,
svogūnas,
morka,
5 šaukštai aliejaus,
4 kiaušiniai,
200 g sūrio,
2 šaukštai grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Iškepkite 8 didelius blynus pagal savo mėgstamą receptą. Atskirai apkepkite supjaustytą svogūną bei maltą mėsą ir permalkite. Sumaišykite sumaltus svogūnus ir mėsą su virtais ryžiais, apkepta tarkuota morka, susmulkintais virtais kiaušiniais, druska, pipirais ir 50 ml karšto vandens.
Stambiai sutarkuokite sūrį. O dabar darykite pyragą: dėkite blyną, ant jo paskirstykite įdaro ir apibarstykite sūriu. Taip sluoksniuokite, kol ant viršaus uždėsite paskutinį blyną. Jį aptepkite grietine. Blynų pyragą dėkite į formą, pateptą aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje.