Blynų pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Blynų pyragas


INGREDIENTAI:

8 blynai,
300-400 g maltos mėsos,
0,5 stiklinės virtų ryžių,
svogūnas,
morka,
5 šaukštai aliejaus,
4 kiaušiniai,
200 g sūrio,
2 šaukštai grietinės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Iškepkite 8 didelius blynus pagal savo mėgstamą receptą. Atskirai apkepkite supjaustytą svogūną bei maltą mėsą ir permalkite. Sumaišykite sumaltus svogūnus ir mėsą su virtais ryžiais, apkepta tarkuota morka, susmulkintais virtais kiaušiniais, druska, pipirais ir 50 ml karšto vandens.

Stambiai sutarkuokite sūrį. O dabar darykite pyragą: dėkite blyną, ant jo paskirstykite įdaro ir apibarstykite sūriu. Taip sluoksniuokite, kol ant viršaus uždėsite paskutinį blyną. Jį aptepkite grietine. Blynų pyragą dėkite į formą, pateptą aliejumi. Kepkite 20 minučių orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668