Apkepas su obuoliais ir gervuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepas su obuoliais ir gervuogėmis


INGREDIENTAI:

250 g trapios tešlos,
250 g varškės,
50 g kapotų migdolų,
50 g razinųpakelio vanilinio cukraus,
100 g gervuogių,
šaukštelio tarkuotų citrinos žievelių,
4 kiaušinių,
šaukštelio cinamono miltelių,
trupučio aviečių likerio,
50 g cukraus,
4 obuolių,
džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Tešlą iškočiokite. Varškę su kiaušiniais išsukite iki vientisos masės. Suberkite migdolus, razinas, vanilinį cukrų, citrinų žieveles ir cinamoną. Paskui įpilkite likerio, įdėkite gervuogių ir pjaustytų obuolių, viską pasaldinkite. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite džiūvėsėliais.

Į ją įdėkite dalį trapios tešlos, ant viršaus sukrėskite varškės masę, uždėkite likusią tešlos dalį. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Apkepą padalykite porcijomis, apliekite mėgstamu sirupu ir tiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668