Ryžių apkepas su vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių apkepas su vaisiais


INGREDIENTAI:

1 stiklinės ryžių,
2 stiklinių pieno,
1,5 l vandens,
200 g varškės,
3 šaukštų cukraus,
3 kiaušinių,
3 obuolių,
vanilinio cukraus,
80 g razinų,
1 šaukšto grietinės,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
uogienės-pagal skonį.


GAMINIMAS:

Ryžius nuplaukite, išvirkite su pienu, kad būtų birūs. Košę atvėsinkite iki 60-70 laipsnių, sudėkite pertrintą varškę, išplaktus su cukrumi iki purių putų 2 kiaušinius, suberkite vanilinį cukrų, nuplikytas razinas, nuluptus ir supjaustytus kubeliais obuolius.

Viską išmaišykite ir sukrėskite į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Paviršių aptepkite grietine, sumaišyta su kiaušiniu. Pašaukite į 220-230 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Prieš patiekiant apkepą supjaustykite kvadratais, patiekite su uogiene.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668