Sicilietiški ryžiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sicilietiški ryžiai


INGREDIENTAI:

Stiklinė ryžių,
250 g pievagrybių,
2 kiaušiniai,
2 svogūnai,
3 česnako skiltelės,
2 šaukštai petražolių,
aliejaus,
maltų džiūvėsėlių,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Užvirinti 3 stiklines vandens, su-berti ryžius ir 10 min. pavirti. Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad išbrinktų. Karštuose riebaluose pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, kol pagels. Sudėti supjaustytus šampinjonus ir kepti 15 min. Tada ryžius išmaišyti su pievagrybiais, kiaušinių tryniais, susmulkintais česnakais, petražolėmis, jberti druskos, pipirų. Iš šio faršo suformuoti rutuliukus, pavolioti džiūvėsėliuose, plaktuose baltymuose ir vėl džiūvėsėliuose. Rutuliukus kepti dideliame riebalų kiekyje, kol pagels. Iškepusius rutuliukus išgriebti kiaurasamčiu, o tuose pačiuose riebaluose pakepinti likusius svogūnus. Patiekiant, ryžių rutuliukus sudėti ant keptų svogūnų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668