4 menkės filė gabaliukų,
čiobrelių šakelių,
kubelio vištienos sultinio,
3 skiltelių česnako,
4 didelių bulvių,
stiklinės riebesnio pieno,
1 šaukšto sviesto,
aliejaus,
petražolių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Paruoštą žuvį įdėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, įdėkite kubelį sultinio, čiobrelius ir virkite 7 min. Žuvį išimkite, nuvarvinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais. Bulves nuskuskite, išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite, sutrinkite. Įpilkite pieną, įdėkite šaukštą sviesto.
Kruopščiai išmaišykite. Petražoles susmulkinkite. Česnaką smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite česnaką, įdėkite žuvį ir maišant kepkite 8 min. Įberkite 1/2 petražolių, kepkite dar 3 min. Įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite.
Į kepimo indą, pateptą riebalais, dėkite sluoksnį bulvių košės, ant jos sudėkite žuvį, ant viršaus vėl sluoksnį bulvių košės. Pašaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę ir kepkite 30 min., kol gražiai apskrus. Papuoškite petražolių lapeliais.