Bulvių apkepas su kopūstais receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių apkepas su kopūstais


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
1 svogūno,
500 g kopūstų,
3 šaukštų sviesto,
1 raudonosios paprikos,
1 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
425 ml marinuotų pomidorų,
400 g rūkytų dešrelių,
1 šaukšto aliejaus,
druskos,
pipirų,
1 litras grietinės padažo su žalumynais,
smulkinto sūrio.

GAMINIMAS:

Nuplaukite kopūstą, nuimkite pažeistus viršutinius lapus, išskobkite kotą ir padalykite gūžę į keturias lygias dalis. Kiekvieną gūžės ketvirtį perpjaukite išilgai, apvirkite pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir dėkite į kepimo formą. Tarp kopūstlapių sukamšykite stambiai pjaustytas bulves. Keptuvėje apie 7 min. kepkite dešreles, suberkite apkeptas paprikas ir svogūnus.

Dėkite prie daržovių. Kepimo formoje esančius produktus užpilkite trintais marinuotais pomidorais (pomidorų odeles nulupkite), pasūdykite, įberkite pipirų, viršų pabarstykite čiobreliais ir smulkintu sūriu. Uždenkite folijos lakštu, kepkite apie 25-30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Prieš patiekiant patartina palaikyti apie 10 min. kambario temperatūroje. Labai skanu su grietine.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668