250 g ryžių,
2 stiklinių sultinio,
4 kiaušinių,
200 g rūkytų dešrelių,
po 100 g žaliųjų žirnelių ir
kukurūzų,
200 g šaldytų brokolių,
100 g fermentinio sūrio,
riebalų,
džiūvėsėlių,
druskos.
GAMINIMAS:
Išvirkite brokolius pasūdytame vandenyje. Nusausinkite. Išvirkite sultinyje birią ryžių košę. Ją sukrėskite į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą, išlyginkite ir ant viršaus suberkite žirnelius, kukurūzus, brokolius.
Sudėkite juostelėmis supjaustytas dešreles, pabarstykite prieskoniais. Viską užpilkite išplaktais kiaušiniais, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.