500 g grybų,
2 svogūnų,
5 šaukštų sviesto,
2 šaukštų miltų,
4 pomidorų,
druskos,
maltų pipirų,
1/2 šaukštelio maltų kmynų,
1/2 raudonosios paprikos,
1/2 citrinos sulčių,
žiupsnelio maltų laurų lapelių.
GAMINIMAS:
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, grybus-skiltelėmis, papriką-šiaudeliais, pomidorus-apskritimus. Svogūnus apkepinkite svieste, suberkite grybus ir kepkite dar 2-3 min. Dėkite papriką, pomidorus, maltų laurų lapelių, įberkite druskos, pipirų, maltų kmynų ir troškinkite 15-20 min.
Pabaigoje įberkite miltus ir patroškinkite dar 5-7 minutes. Sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve apie mėnesį. Galima valgyti iš karto, labai skanu su blynais ar šviežiomis bulvėmis.