Įdaryti pievagrybiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti pievagrybiai


INGREDIENTAI:

500 g didelių pievagrybių,
100 g svogūnų,
riebalų,
2 kiaušiniai,
maltų džiūvėsių,
petražolių,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Pievagrybius nuplauti, kepurėles nupjauti. Svogūnus nulupti, pjaustyti
kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulkinti ir pakepinti su svogūnais. Suberti smulkintas petražoles, pipirus, druską. Šia mase įdaryti pievagrybių kepurėles. Kiaušinius išplakti su maltais džiūvėsėliais ir užpilti pievagrybius. Kepti iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose, kol pagels.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668