Troškinys "Ugnelė" receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinys "Ugnelė"


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
400 g jautienos faršo,
2 svogūnų,
250 g konservuotų raudonųjų pupelių,
600 g konservuotų pomidorų,
1 aitriosios paprikos,
2 šaukštų aliejaus,
1 šaukštelio cukraus,
0,5 šaukštelio kmynų,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Svogūnus smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite svogūnus 5 min. Sudėkite faršą ir maišant kepkite dar 10 min. Aitriąją papriką, pašalinus sėklas, smulkiai supjaustykite.

Į keptuvę su faršu dėkite pupeles, konservuotus pomidorus, smulkintą aitriąją papriką, įberkite cukraus, kmynų ir druskos. Troškinkite ant silpnos ugnies 20 min.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668