600 g menkių filė,
3 svogūnų,
šaukšto smulkintų petražolių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
2 česnako skiltelių,
maltos aitriosios paprikos,
1 aitriosios paprikos,
1-2 raudonųjų paprikų,
skardinės konservuotų pomidorų,
stiklinės sultinio,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite žiedeliais pjaustytus svogūnus. Suberkite petražoles, pagardinkite druska, pipirais, kapotais česnakais, sudėkite smulkintą aitriąją papriką ir dar 3-4 min. pakepinkite.
Tada suberkite pjaustytus pomidorus, saldžiąsias paprikas, įpilkite sultinio ir išmaišykite. Kai užvirs, uždenkite ir patroškinkite ant silpnos ugnies 5 min. Paskui sudėkite juostelėmis pjaustytą žuvį ir troškinkite dar apie 20 min., kol suminkštės žuvis. Paruoštą troškinį apibarstykite kapotais žalumynais. Labai skanu su virtomis bulvėmis.