(4 porcijoms)
1 šaukštelio ciberžolių,
1 šaukštelio druskos,
1 kg menkių filė,
6 šaukštų aliejaus,
4 žalių aitriųjų paprikų ankščių,
1 šaukštelio susmulkintos šviežios imbiero šaknies,
1 didelės česnako skiltelės,
2 svogūnų,
2 pomidorų,
4 šaukštų garstyčių,
450 ml vandens,
1 saujos šviežių burokėlių lapų.
GAMINIMAS:
Ciberžolių bei druskos mišinyje apvoliokite žuvies gabalėlius, iškepkite įkaitintame aliejuje ir išimkite iš keptuvės. Paprikų ankštis, imbierą, traišytą česnaką susmulkinkite smulkintuvu, kad gautumėte tyrę, ir trumpai pakepinkite keptuvėje, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, burokėlių lapelius (dalį palikite papuošimui) bei pomidorus ir dar šiek tiek pakepinkite, po to nukaiskite.
Į gautą mišinį atsargiai (kad nesukristų)sudėkite žuvies gabalėlius, tada keptuvę vėl dėkite ant kaitvietės, supilkite vandenį ir neuždengus patroškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies dar 15-20 min. Papuoškite burokėlių lapeliais.