Moliūgų ir ryžių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moliūgų ir ryžių troškinys


INGREDIENTAI:

750 g jautienos filė,
2 šaukštų prancūziškųgarstyčių,
150 ml raudonojo vyno,
1 šaukštelio kajeno pipirų,
4 mažų svogūnų,
200 g virtų laukinių ryžių,
250 g moliūgo,
4 šaukštų aliejaus,
1 šaukšto miltų,
50 g grietinėlės,
3 šaukštų kapotų petražolių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
muskato,
cinamono,
česnakų,
kalendrų lapelių.


GAMINIMAS:

Sumaišykite vyną su pipirais ir garstyčiomis. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pamarinuokite ją vyno garstyčių marinate apie 4-5 val. Ryžius išmirkykite vandenyje. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kalendras ir petražoles nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai sukapokite.

Moliūgą supjaustykite šiaudeliais. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintus česnakus. Suberkite tarkuotus muskatus, cinamonus ir maišant truputį pakepkite. Sudėkite moliūgus, mėsos gabalėlius ir maišant kepkite, kol gražiai apskrus. Viską sukrėskite į troškintuvą, supilkite sultinį ir ant silpnos ugnies troškinkite apie 40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668