Sotus guliašas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sotus guliašas


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
500 g karštai rūkytos dešros,
šiek tiek lašinukų (šviežių ar rūkytų),
12 šviežių bulvių,
10 nedidelių svogūnų,
10 nedidelių pomidorų,
4 žalių saldžiųjų paprikų,
120 ml sultinio,
ryšelio mairūnų,
po žiupsnį maltų saldžiųjų paprikų,
druskos,
pipirų,
pagal skonį pomidorų tyrės.


GAMINIMAS:

Keptuvėje kartu su dešros griežinėliais paspirginkite susmulkintus lašinukus, sudėkite į puodą, atskieskite sultiniu, suberkite kubeliais supjaustytas bulves, paprikas, svogūnus ir maždaug 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.

Nuluptus pomidorus (kad lengviau luptųsi, trumpam pamerkite juos į verdantį vandenį) susmulkinkite, suberkite į troškinį ir 5 min. troškinkite. Gausiai pagardinkite prieskoniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668