600 g kiaulienos filė,
400 g baltųjų pupelių,
250 g marinuotų grybų,
300 g moliūgo,
2 svogūnų,
2 pomidorų,
šaukšto pomidorų pastos,
2 aitriųjų paprikų,
1-2 šaukštų miltų,
2-3 šaukštų grietinės,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Pupeles išmirkykite. Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais, kubeliais pjaustytu moliūgu ir pomidorais. Kai mėsa kiek apkeps, sudėkite pupeles, užpilkite karštu vandeniu, sudėkite perpjautas per pusę aitriąsias paprikas, įberkite druskos, pipirų.
Troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Marinuotus grybus supjaustykite ir troškinkite kol suminkštės, įdėkite pomidorų pastos, grietinės, miltų ir dar šiek tiek patroškinkite. Tada sumaišykite grybus su pupelėmis, viską sudėkite į puodelį ir pastatykite į karštą orkaitę. Troškinkite apie 25-30 minučių.