550 g moliūgo,
1 svogūno,
2 skiltelių česnako,
2 geltonųjų paprikų,
5 pomidorų,
6-7 morkų,
1 1/2 aitriųjų paprikų su sėklomis,
500 g vištienos,
3 šaukštų citrinos sulčių,
4-5 šaukštų aliejaus,
pagal skonį druskos,
pipirų,
2 laurų lapelių,
3-4 šaukštų pomidorų padažo,
125 ml vištienos sultinio,
1 šaukštelio kario miltelių.
GAMINIMAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštelius aliejaus ir sudėkite smulkintą vištieną. Troškinkite 4-5 minutes. Sudėkite į dubenį. Į keptuvę supilkite aliejų ir dėkite susmulkintą svogūną, porą ir česnaką. Kepkite, kol suminkštės. Įberkite kario miltelius ir maišant kepkite dar minutę.
Įmaišykite stambiais kubeliais pjaustytą moliūgą, paprikas, aitriąją papriką su sėklomis, smulkintus pomidorus, morkas ir sultinį. Pagardinkite druska, pipirais, įmeskite lauro lapų ir įpilkite pomidorų padažo. Sumažinkite temperatūrą: uždenkite ir troškinkite 20-25 min., kol mėsa suminkštės ir padažas sutirštės.