Įdarytas moliūgas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytas moliūgas


INGREDIENTAI:

Moliūgas (2-3 kg),
4 šaukštai alyvų aliejaus,
300 g svogūnėlių su laiškais,
šviežio imbiero gabaliukas (2-3 cm ilgio),
skardinė (400 ml) kokosų pieno (tinka ir paprasta grietinėlė),
400 g virtų ryžių,
pluoštelis šviežių krapų,
2 šaukštai citrinų sulčių,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuplaukite moliūgo viršų, išimkite sėklas ir išskobkite beveik visą minkštimą. Jį supjaustykite 2 cm dydžio kubeliais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite susmulkintus svogūnėlius, krapus, sutarkuotus imbierus ir maišant kepkite3 min. Tada sudėkite moliūgų kubelius ir kepkite dar 3 min.

Supilkite kokosų pieną, uždenkite keptuvę ir ant nedidelės ugnies troškinkite 10 min. Sudėkite virtus ryžius, pagal skonį pasūdykite, apšlakstykite citrinų sultimis ir dar 3 min. patroškinkite. Visą įdarą sukrėskite į moliūgą. Prieš patiekiant kelias minutes palaikykite karštoje orkaitėje, kad karštas būtų ne tik įdaras, bet ir "dubuo".

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668