2 kriaušių,
agurko,
1 raudonojo svogūno,
8 riekelių prancūziškojo batono,
200 g pelėsinio sūrio,
50 g tarkuoto parmezano sūrio,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
25 g sviesto,
1 šaukšto rudojo cukraus.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsniųū temperatūros. Batono riekeles apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite permezano sūrio, tada sudėkite ant skardos, kepkite orkaitėje apie 15 minučių ir atvėsinkite. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite rudąjį cukrų ir minutę pakepkite.
Tada sudėkite skiltelėmis pjaustytas kriaušes ir kepkite apie 2 minutes, kol gražiai apskrus. Viską paruošus, į lėkštutę dėkite batono riekelę, ant viršaus klokite plonais griežinėliais pjaustytą agurką ir svogūną, pabarstykite pelėsiniu sūriu, o ant sūrio viršaus uždėkite kriaušių skilteles, užpilkite šaukštą sulčių, kurios susidarė kepant.