Vištienos sriuba su perlinėmis kruopomis ir žaliomis daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos sriuba su perlinėmis kruopomis ir žaliomis daržovėmis


INGREDIENTAI:

Apie 350 g viščiukų filė,
200 g šaldytų žirnelių,
1 poro,
1 salierų stiebo,
1 aitriosios paprikos,
150 g perlinių kruopų,
2 skiltelių česnako,
druskos,
pipirų pagal skonį,
rozmarinų,
laurų lapų.


GAMINIMAS:

Vištienos filė apie 10 min. pavirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite. Su šaukštu alyvuogių aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką, salierą ir porą (žaliąją dalį). Sudėkite keptuvėn virtas perlines kruopas ir paskaninę smulkinta aitriąja paprika, rozmarinais laurų lapais apie 1 min. patroškinkite.

Tuomet viską sudėkite į sultinį, dar sukrėskite žirnelius ir smulkintą vištieną. Sriubą dar apie 2 minutes pavirkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668