Briuselinių kopūstų suflė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Briuselinių kopūstų suflė


INGREDIENTAI:

(4 asmenims)
600 g šaldytų briuselinių kopūstų,
6 kiaušiniai,
250 ml plakamosios grietinėlės,
šaukštas sviesto,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų arba baltųjų pipirų,
tarkuotų muskatų,
saujelė tarkuoto parmezano (indeliams pabarstyti).


GAMINIMAS:

Briuselinius kopūstus atitirpinkite, nusausinkite, kad neliktų vandens. Kopūstus iki vientisos masės sutrinkite, pasūdykite, pagardinkite tarkuotais muskatais ir pipirais. Kiaušinių trynius iki purios masės išplakite su druska ir sumaišykite su kopūstų tyre, tada įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę.

Sausame plakimo inde išplakite atšaldytus baltymus ir šaukštu įmaišykite į plakinį. Suflė išpilstykite į riebalais išteptas ir sūriu pabarstytas kepimo formeles, jas įstatykite į gilesnę formą su vandeniu, kad indas būtų apsemtas iki pusės, ir kepkite apie 20-30 min. iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Tinka ir prie žuvies, ir prie mėsos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668