(6 asmenims)
6 tortilijos,
400 g mėgstamo faršo,
3 pomidorai,
po žalią ir
geltoną papriką,
nedidelė skardinė meksikietiško daržovių mišinio (kukurūzai, raudonosios pupelės, žirneliai),
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
indelis meksikietiško pomidorų padažo "Taco",
pagal skonį maltos mėsos prieskonių,
druskos,
pipirų,
saujelė tarkuoto brandinto sūrio,
šaukštas aliejaus.
GAMINIMAS:
Česnakus nulupkite, susmulkinkite, kol dailiai pagels, pakepinkite aliejuje. Faršą sumaigykite šakute, pabarstykite maltos mėsos prieskoniais, sumeskite į keptuvę ir ant mažos ugnies kepinkite, kol patamsės. Tada sukrėskite gerai nuvarvintą daržovių mišinį, pomidorų padažą ir dar 8 minutes pakaitinkite, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Paprikas išvalykite, supjaustykite juostelėmis. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite skiltelėmis. Ant papločių krėskite po kelis šaukštus kepinto faršo, tada berkite smulkintų svogūnų, pomidorų gabalėlių, tarkuoto sūrio, išdėliokite skirtingų spalvų paprikų juosteles. Tortilijas susukite voleliu ir kelioms minutėms, kad sušiltų ir išsilydytų sūris, pašaukite į karštą orkaitę. Tiekite su bazilikų lapeliais.