Obuolienė su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolienė su migdolais


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
900 g paruoštų obuolių,
50 g razinų,
5 šaukštų likerio (amareto),
50 g migdolų,
500 g cukraus,
1 pakelio uogienių tirštiklio (3;1),
1/2 citrinos sulčių,
žiupsnelio malto cinamono,
jei reikės-obuolių sulčių be cukraus.


GAMINIMAS:

Razinas per naktį pamirkykite likeryje. 900 g nuluptų, išimtais sėklalizdžiais ir kubeliais supjaustytų obuolių apšlakstykite citrinos sultimis. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Obuolius, migdolus ir razinas pasverkite kartu: įpilkite tiek sulčių, kad bendras svoris siektų 1500 g.

Tada viską sudėkite į puodą, suberkite cukrų, sumaišytą su uogienių tirštinamuoju mišiniu ir cinamoną, užvirinkite ir leiskite 5 min. pakunkuliuoti. Stiklainius apverskite. Po 5 min. atverskite ir ataušinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668