1 apelsino,
3 virtų kiaulių liežuvių,
1 svogūno,
4 kietai virtų kiaušinių,
1 stiklinės majonezo,
po žiupsnelį druskos,
cukraus,
3-4 šaukštų vyno acto.
GAMINIMAS:
Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Stiklinėje vandens išmaišykite žiupsnelį cukraus, druskos (maždaug po šaukštelį) ir actą. Svogūnus užpilkite pasiruoštu marinatu ir 1 val. padėkite į šaldytuvą. Liežuvius ir kiaušinius supjaustykite smulkiais šiaudeliais.
Luptas apelsinų skilteles supjaustykite ketvirtadaliais. Į salotinę sluoksniais sudėkite marinuotus svogūnus, liežuvius ir užpilkite trečdaliu majonezo. Sudėkite kiaušinių sluoksnį ir taip pat užpilkite majonezu. Pabaigoje sudėkite apelsinus ir užpilkite likusiu majonezu.