200 g virto kumpio,
100 g rūkytos dešros,
3 svogūnų,
3 česnako skiltelių,
3 salierų stiebų,
2 paprikų-raudonos ir geltonos,
100 g šaldytų ankštinių pupelių,
250 g ryžių,
2 šaukštų aliejaus,
500 ml vandens,
1 ekologiško vištienos sultinio kubelio NATUR COMPAGINIE,
400 ml pomidorų sulčių,
1 šaukštelio maltos ciberžolės,
1 šaukštelio maltos aitriosios paprikos.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Paprikas, pupeles, kumpį ir dešrą supjaustykite mažais gabalėliais, salierus-plonais griežinėliais. Karštame aliejuje keptuvėje kelias minutes pakaitinkite ryžius, supilkite vandenį ir troškinkite, kol ryžiai šiek tiek suminkštės. Tada sudėkite kumpį, dešrą, svogūnus, česnakus ir maišydami pakaitinkite kelias minutes.
Dabar dėkite pupeles, paprikas, salierus, įtrupinkite sultinio kubelį, supilkite pomidorų sultis. Uždengę troškinkite apie 10 minučių. Kai ryžiai visiškai suminkštės, patiekalą apibarstykite ciberžole, aitriąja paprika ir iškart patiekite.