Salotos su aromatinių žolelių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su aromatinių žolelių padažu


INGREDIENTAI:

400 g mažų žirnelių su ankštimis,
4 raudonųjų svogūnų,
50 g rūkytos dešros,
50 g alyvuogių,
1 aitriosios paprikos,
kuokštelio įvairių aromatinių žolių (mairūnų, petražolių,
peletrūnų ir t. t.),
aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedeliais. Konservuotus žirnelius suberkite į kiaurasamtį, kad nutekėtų skystis, ir sudėkite į salotinę kartu su svogūnais. Dešrą supjaustykite kubeliais, alyvuoges-pusiau, prieskonines žoleles susmulkinkite.

Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką, sėkleles atskirkite. Viską sudėkite į salotinę, užpilkite 3-4 šaukštais aliejaus, įdėkite druskos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668